Pravila o privatnosti

Koje podatke prikupljamo?
Prikupljamo vaše podatke kada pri ispunjavanju kontakt obrasca.

Prilikom ispunjavanja kontakt obrasca, prema potrebi, od vas će se možda tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte ili telefonski broj. Vi možete, međutim, posjetiti našu stranicu anonimno.

Za što koristimo vaše podatke?
Bilo koja od informacija koje prikupimo od vas može se upotrijebiti na jedan od sljedećih načina:

Slanje periodičnih poruka e-pošte.
Adresa e-pošte koju dajete može se koristiti za slanje podataka, odgovaranje na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja.

Koristimo li kolačiće?
Da koristimo kolaćiće treće strane – google.com (kolačići su male datoteke koje web stranica ili njezin davatelj usluga prenosi na vaš tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako to dopustite) koji omogućuje web stranicama ili davateljima usluga da prepoznaju vaš preglednik i snimaju i sjećaju se određenih informacija.

Kolačići upotrebljavamo za razumijevanje i spremanje vaših postavki za buduće posjete, praćenje oglasa i prikupljanje skupnih podataka o prometu na web-lokaciji i interakciji web-lokacije kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolja iskustva i alate web-lokacije.

Obavještavamo li neke informacije vanjskim stranama?
Ne prodajemo, ne trgovujemo, niti na drugi način prenesu vanjskim stranama Vaše osobne podatke. To ne obuhvaća povjerljive treće strane koje nam pomažu u radu naše web stranice, obavljaju naše poslovanje ili vam pružaju usluge, pod uvjetom da te strane pristanu zadržati taj podatak povjerljivima. Možemo objaviti i vaše podatke kada smatramo da je izdavanje prikladno za pridržavanje zakona, provođenje pravila o web-lokaciji ili zaštitu naših ili drugih prava, imovine ili sigurnosti. Međutim, informacije o posjetiteljima koje nisu osobne informacije mogu se dati drugim stranama za marketing, oglašavanje ili druge svrhe.

Vaš pristanak
Korištenjem naše web stranice pristajete na pravila o privatnosti naših web stranica.